Andligt Retreat vid havet 10-12/6

Ge dig själv en helg med rekreation, andlig näring, personlig utveckling och helande på vackra Lotsvillan intill havet i Ljunghusen!

Helena Omfors som håller i detta retreat är andlig vägledare/lärare, transmedium, healer och författare av 7 böcker inom andlighet och personlig utveckling. Sedan många år driver hon Lightworker Academy AB, där hon bland annat utbildar i andlig vägledning, holistiskt livscoaching och själsligt entreprenörskap.

Du får under helgen följa med på en resa tillsammans med Helena och hennes guider i den högre andliga dimensionen. Du får ta del av kanaliserad andlig visdom, kanaliserade meditationsövningar, kanaliserad healing, ljuskanaliseringar och samtal kring livet. Du får individuella budskap och utrymme i gruppen för samtal och reflektioner. Vi går även meditativa promenader vid havet, äter hemlagad hälsosam mat lagad av Linnea Schönning och får tid för tystnad och reflektion i ensamhet.

Pris inkl. måltider är 3500 kr.

Vi samlas kl.15 den 10 juni och avslutar kl.11 den 12 juni.

Ni får middag på fredagen. Frukost, lunch och middag på lördagen. Frukost på söndagen.

Boendekostnad tillkommer om du vill övernatta.

Om du önskar boende på Lotsvillan kan du bo i delat dubbelrum i Penthouse för 700 kr/natt. Det är i Penthouse vi har våra samlingar. Där finns kök, vardagsrum, badrum och balkonger med havsutsikt.

Om du hellre vill bo på nedre plan i vandrarhemmet, bokar du det via Lotsvillans Vandrarhem vid Falsterbokanalen Men innan du gör det behöver du kontakta oss, så att vi vet att det finns plats kvar på retreatet. Vi har endast plats för 10 personer.

Vill du vara med? Fyll gärna i formuläret nedan.

Varmt välkommen, Helena Omfors & Linnea Schönning

%d bloggare gillar detta: