Andlig vägledning

Den vägledning jag erbjuder bygger på mina mediala och intuitiva förmågor samt på den visdom och erfarenhet jag tillskansat mig under 11 års arbete med min egen och andras personliga och andliga utveckling.

Syftet med min vägledning är att göra dig fri att vara ditt sanna jag och leva det liv som du i själ och hjärta önskar leva. Min önskan är också att bidra till välmående både fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligen.

Jag är klärvoajant, kläraudient och  klärsentient. Det innebär att andevärlden kommunicerar med mig genom bilder, ord, känslor och fysiska symptom. Detta förmedlar jag till dig.

Jag kan ofta även känna mina klienters fysiska, emotionella och mentala obalanser. Även detta förmedlar jag till dig så att du kan hitta vägar till bättre mående. (Det är dock viktigt att veta att jag inte ställer diagnoser då jag inte är läkare).

Eftersom jag är Karuna Reiki Master kan jag även ge healing under mina sessioner. Ibland är det så att jag ger verktyg och övningar så att du kan arbeta med din fortsatta utveckling på egen hand. Det kan vara andningsövningar, yogaövningar, skrivövningar eller liknande.

Låter det intressant? Du kan boka tid via Bokadirekt eller via helena@yourvisioncoachacademy.se

Pris är 900 kr/timme.

%d bloggers like this: